VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

FAQ

3-Methylmethcathinone, afgekort 3MMC, is een research chemical en is het jongere broertje van de populaire stof 4MMC. 4MMC staat in Nederland op de opiumlijst en daarom is 3MMC sterk in populariteit gestegen. Bent u op zoek naar 3MMC? Veilig en betrouwbaar 3MMC kopen en bestellen doet u bij Flowstoflab.

Het verbod van 3MMC is aangekomen. Daarom hebben wij van Flowstoflab de beste research chemicals onderzocht en zijn wij tot de conclusie gekomen dat 3CMC de vervanger is. Bent u op zoek naar 3CMC? Veilig en betrouw 3CMC kopen en bestellen doet u wederom ook bij Flowstoflab.

Al onze 3MMC producten zijn laboratorium getest. Van ieder 3MMC product hebben wij de benodigde papieren en testresultaten paraat. Op deze manier kunnen wij 100% veiligheid garanderen. 3MMC kopen doet u daarom bij Flowstoflab.nl.

Alle 3MMC producten die wij verkopen zijn uitsluitend voor testdoeleinden bedoeld en niet voor consumptie.

U kunt bij ons gemakkelijk 3MMC kopen door middel van iDeal en directe bankoverschrijving. Binnenkort is het betalen met Bitcoin ook mogelijk.

3MMC kopen en bestellen doet u simpel en snel bij Flowstoflab.nl!

Al onze 3MMC producten uit de webshop worden uitsluitend in Nederland verkocht en in samenwerking met PostNL verstuurd.

Daarbij kunt u kiezen of uw 3MMC bestelling met track & trace wordt verstuurd of met de normale post (risico ligt bij de koper). Gratis verzending met Track & Trace of Aangetekend verzenden is mogelijk bij een bestelling van €100,00 of meer.

3MMC bestellingen voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd.

Wij geven veel om uw privacy, daarom versturen wij al onze 3MMC producten in discrete verpakkingen, hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw privacy. Mocht u zelf nog een suggestie hebben om de 3MMC producten te verpakken dan kunt u ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen.

Veilig en discreet 3MMC kopen doet u daarom bij Flowstoflab.nl.

Bij grote 3MMC bestellingen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag 24/7 te woord via het WhatsApp telefoonnummer +3162212801 voor al uw vragen over grote 3MMC bestellingen.

Gemakkelijk bestellen en 24/7 WhatsApp ondersteuning

Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal, bankoverschrijving of een betaalverzoek

Gratis verzending bij bestellingen boven de €50,-

De hoogste kwaliteit voor de beste prijs

× Chat met ons