VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

[section]

Over 3MMC

 

3-Methylmethcathinone, afgekort 3MMC, is een research chemical en is het jongere broertje van de populaire stof 4MMC. 4MMC staat in Nederland op de opiumlijst en daarom is 3MMC sterk in populariteit gestegen. Bijnamen van 3MMC zijn onder andere ‘poes’, ‘3m’ en ‘miauw’. 3MMC is sinds 2012 op de markt en stijgt sindsdien sterk in populariteit. 3MMC bestaat dus nog geen 10 jaar en er is daarom ook nog weinig over bekend.

3MMC kopen op straat

 

Wij van Flowstoflab raden het kopen van 3MMC op straat ten strengste af. Op straat betaald u niet alleen te veel maar weet u ook nooit wat u in handen krijgt. Al onze 3MMC producten zijn zorgvuldig laboratorium getest en wij beschikken altijd over de juiste papieren, daarom weet u zeker dat u bij ons veilig en betrouwbaar 3MMC besteld.

Ontwijk straat dealers en shop veilig 3MMC bij Flowstoflab.nl!

Hoelang blijft 3MMC nog legaal?

 

Het verbod van 3MMC is aangekomen. Daarom hebben wij van Flowstoflab de beste research chemicals onderzocht en zijn wij tot de conclusie gekomen dat 3CMC de vervanger is. Bent u op zoek naar 3CMC? Veilig en betrouw 3CMC kopen en bestellen doet u wederom ook bij Flowstoflab.

 

Wij van Flowstoflab.nl raden het consumeren van 3MMC ten strengste af! Onze 3MMC producten zijn uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie!

 

× Chat met ons