Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden - 24/7 Bereikbaar +31622128010/info@flowstoflab.nl

Over Flowstoflab

 

Flowstoflab is een opkomende webshop dat is gespecialiseerd in research chemicals, waaronder 3MMC en 3CMC. Al onze producten zijn zorgvuldig laboratorium getest en daarom kunnen wij 100% zuivere research chemicals van de beste kwaliteit garanderen. Flowstoflab viert in januari haar eenjarige bestaan, maar dat betekend niet dat wij onervaren zijn op het gebied van research chemicals. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen op het gebied van research chemicals. De beste en de goedkoopste 3MMC en 3CMC kopen doet u daarom vertrouwd bij Flowstoflab.

De kwaliteit van onze producten en de service die wij verlenen aan onze klanten staan bij ons op één. Wij zorgen ervoor dat uw wensen nagestreefd worden en staan u graag 24/7 te woord voor al uw vragen over 3MMC en 3CMC via onze WhatsApp klantenservice op het telefoonnummer +31622128010.

3MMC en 3CMC kopen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Flowstoflab.

Al onze 3MMC en 3CMC producten zijn uitsluitend bedoeld voor research doeleinden en zijn niet bedoeld voor consumptie. Houdt de 3MMC en 3CMC producten dan ook uit de buurt van kinderen en dieren. Onderzoek onze 3MMC en 3CMC producten alleen met de nodige kennis van 3MMC en 3CMC!

3MMC, 3CMC en andere research chemicals kopen en bestellen doet u bij Flowstoflab. Ons aanbod is laboratorium getest om mede-laboranten testers te voorzien van de zuiverste kwaliteit die op de markt beschikbaar is. Wij genieten ervan wanneer er positieve resultaten worden gepresteerd doordat er gebruik wordt gemaakt van het zuiverste materiaal die er beschikbaar is. Wij streven erna om alle mede-laboranten testers te voorzien van zuivere kwaliteit, snelle levering en excellente service 24/7 via het WhatsApp nummer +31622128010.

Flowstoflab presenteert nieuwe producten

 

Wegens de positieve feedback en alle reacties die wij ontvangen op onze 3MMC producten wordt ons steeds verzocht om meer research chemicals beschikbaar te stellen op ons platform. Na intern overleg met de commissie hebben wij toestemming en goedkeuring ontvangen om de zuiverste research chemicals beschikbaar te stellen op ons platform. Hiermee wordt onze uitbreiding een feit waarbij de vele verzoeken uiteindelijk worden gehonoreerd. De volgende producten worden in het zuiverste vorm aangeboden op Flowstoflab: 1P-LSD, 2C-B-FLY, 2-FDCK, 2-FMA, 3CMC, clonazolam, etizolam, o-desmethyltramadol. Met de zelfde service en kwaliteit garantie zullen de bovenstaande producten beschikbaar worden gesteld voor research doeleinden. 3MMC, 3CMC en andere research chemicals kopen en bestellen doet u bij Flowstoflab.nl.

Flowstoflab presenteert flunitrazolam

 

Na het verbod van clonazolam en etizolam presenteert Flowstoflab flunitrazolam; de identieke vervanger.